Schilderwerken

Schilderwerken Regio Leuven

Aangezien Deco Creations gevestigd is in Herent zijn wij de ideale partij voor alle schilderwerken in de ruime regio van Leuven. Zo hebben wij verschillende klanten in Kortenberg, Kampenhout, Haacht, Bertem en Veltem-Beisem. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden! 

Binnen & Buiten

Wij schilderen zowel binnen de muren en plafonds van uw woning als de buitengevels ervan. Ook voor het lakken of beitsen van ramen, deuren etc. kan u bij ons terecht. Uiteraard werken we hiervoor enkel met de beste producten en merken zoals: Trimetal, Sikkens, …  om het beste resultaat te garanderen.

Decoratieve Technieken

Naast het klassieke schilderwerk kan u bij ons ook terecht voor decoratieve verftechnieken (kalei, roest-effect, textuur-effecten, …) en allerhande spuitwerk zoals het airless spuiten van grotere oppervlaktes (muren, plafonds, nieuwbouw en grotere projecten) maar ook het spuiten van radiators, deuren en meer.

Vakman

Deco Creations beschikt over de juiste opleidingen en nodige werkervaring om alle werken met zorg en nauwkeurigheid uit te voeren. Wij zorgen voor de juiste vakman ter plaatse.

Enkele Van onze projecten, zowel binnen als buiten

Behangen

Behangwerken

We bieden een mooi en kwalitatief assortiment behangpapier aan in verschillende soorten: vliesbehang, vinylbehang, … Hiervoor werken we met topmerken zoals HookedonWalls, Arte, etc. We beschikken hiervan steeds over de nieuwste collecties.

Ervaring

Deco Creations is uw betrouwbare partner in alle behangwerken dankzij de nodige vakkennis en jarenlange ervaring in de sector. Zo hadden we naast het gewone werk ook al enkele mooie projecten in museums.

Kwalitatief Assortiment

U heeft een ruime keuze in ons kwalitatief assortiment van behangpapier. We beschikken over verschillende soorten: vliesbehang, vinylbehang, … Hiervoor werken we met topmerken zoals HookedonWalls, Arte, etc. We beschikken hiervan steeds over de nieuwste collecties.

Advies

Heeft u zelf geen idee welk behang ideaal is voor uw ruimte? Geen probleem! Wij geven het nodige (kleur)advies en komen ter plaatse om opmetingen te doen indien gewenst.