Raamdecoratie op maat
in Leuven

Raamdecoratie correct opgemeten en professioneel geplaatst door Deco Creations in regio Leuven!

5/5
5/5 op basis van 15 Reviews
Louverdrape gordijnen op maat
Kobe fabrics gordijnen op maat

Gordijnen & Raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie spelen een belangrijke rol bij de inrichting van uw woning. Ze zorgen niet alleen voor de regeling van een aantal functionele zaken zoals privacy, lichtinval en warmtewering, maar ze bepalen in grote mate mee de uitstraling en sfeer van uw interieur. Laat u adviseren door Deco Creations.

ROLGORDIJNEN

Overweegt u rolgordijnen voor uw badkamer of verlangt u maximale verduistering in uw slaapkamer, zelfs overdag? Dat kan! Wij bieden diverse soorten rolgordijnen aan, waaronder verduisterende, transparante, effen of duo-rolgordijnen, en meer.

Rolgordijnen, aangepast aan het doel & kamer

Het type rolgordijn dat u kiest, hangt in eerste instantie af van de functie van de ruimte.

 • In uw woonkamer wilt u wellicht voldoende privacy behouden zonder het natuurlijke daglicht te beperken.
 • Voor de slaapkamer geeft u misschien de voorkeur aan meer controle over de lichtinval, wat logischerwijs leidt tot onze collectie verduisterende rolgordijnen.
 • Naast privacy en lichtregeling speelt warmte ook een rol. Met name in kamers op het zuiden kan de temperatuur in de zomer aanzienlijk stijgen. Rolgordijnen helpen de temperatuur op een acceptabel niveau te houden, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

Rolgordijnen voor elk raam, budget en interieur!

Rolgordijnen passen op vrijwel elk raam, binnen elk interieur en elk budget.

Naast hun vaak neutrale kleuren, bieden rolgordijnen een breed scala aan kleuren en dessins. Zo kunt u eenvoudig wat extra flair toevoegen aan uw woonkamer of een vrolijke toets geven aan de kinderkamer. Kies voor rolgordijnen in elke kamer, al dan niet gecombineerd met prachtige overgordijnen. 

PLISSÉGORDIJNEN

Wenst u volledige controle over de lichtinval en de privacy in uw leefruimte? Zoekt u naar stijlvolle raamdecoratie die perfect past bij de ongewone vorm van uw ramen? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden, waaronder verduisterende-, (semi-)transparante of dubbele plisségordijnen.

Plisségordijnen: met de kenmerkende harmonicaplooien

 • In tegenstelling tot standaard rolgordijnen sluiten deze gordijnen van boven naar beneden.
 • Bij plisségordijnen is het mogelijk om ook top-down/bottom-up te werken. Zo kunt u zelf bepalen of u de gordijnen van onder naar boven wilt sluiten, wat handig is wanneer u bijvoorbeeld alleen de inkijk aan de onderkant van het raam wilt blokkeren.
 • De flexibiliteit van plisségordijnen stelt u in staat om telkens opnieuw te beslissen welk deel van uw raam bedekt moet worden.

Met diverse kleuren, maten en materialen bieden wij gordijnen die perfect aansluiten op uw persoonlijke stijl. 

Plisse gordijnen laten plaatsen

LAMELLEN OF JALOEZIEËN

Heeft u ramen met een onconventionele vorm? Ook in dat geval bieden lamellen mogelijkheden die wellicht verrassend zijn. Deco Creations staat klaar om vrijblijvend bij u langs te komen en met u te brainstormen over de diverse opties.

Lamellen & jaloezieën: horizontaal of verticaal

 • Lamellen en jaloezieën, bestaande uit zowel horizontale als verticale latjes, zijn een trend in eigentijdse raamdecoratie.
 • Met deze keuze heeft u volledige controle over zowel de lichtinval als de mate van inkijk.

Gemaakt in diverse materialen

 • Lamellen zijn beschikbaar in diverse materialen, waaronder aluminium, hout, textiel en kunststof. Bij het kiezen van de houten variant profiteert u bovendien van extra isolatie.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we samen de optimale oplossing voor uw situatie kunnen bespreken.

VOUWGORDIJNEN

Verlangt u ernaar om de landelijke sfeer naadloos door te trekken in uw keuze voor raamdecoratie? Of bent u juist op zoek naar een manier om de charme van luxueuze gordijnen aan te passen aan de moderne uitstraling van uw woning? Bij ons vindt u een uitgebreide selectie lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen.

Vouwgordijnenen, stijlvol in verschillende vormen

Vouwgordijnen zijn niet alleen stijlvol maar genieten ook grote populariteit.

 • U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een strak en modern ontwerp of een iets losser ontwerp voor een meer klassieke uitstraling.
 • De diversiteit aan kleuren en dessins zorgt ervoor dat vouwgordijnen perfect kunnen worden afgestemd op elk type interieur.
 • Het is onmiskenbaar dat ze een landelijke sfeer uitstralen, maar ze blijven toch een elegante raamdecoratie op zich.
 • Voor extra warmte en gezelligheid kunnen vouwgordijnen ook uitstekend worden gecombineerd met overgordijnen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de perfecte vouwgordijnen te vinden die passen bij uw unieke stijl.

vouwgordijnen op maat

PANEELGORDIJNEN

Paneelgordijnen bestaan uit vlakke stoffen die, dankzij een schuifsysteem, soepel in een rail worden geleid. Ze bieden de mogelijkheid om flexibel zijwaarts te worden geplaatst en kunnen het volledige raamoppervlak bedekken of slechts een gedeelte ervan.

Paneelgordijnen: uitstekend geschikt voor grote raampartijen

Paneelgordijnen komen volledig tot hun recht bij grote ramen en uitgestrekte glazen oppervlakken, vooral in moderne woonkamers en kantooromgevingen. 

De veelzijdigheid ervan wordt benadrukt doordat u naar wens meerdere sporen en panelen kunt toevoegen, waardoor u zelf de breedte van uw paneelgordijnen kunt bepalen.

paneelgordijnen-grote-raampartijen
Gordijnen op maat overgordijnen

GORDIJNEN EN OVERGORDIJNEN

Wilt u afrekenen met de holle klank in uw ruime leefruimte? Bent u op zoek naar gordijnen die naadloos aansluiten bij de bestaande kleuren en materialen? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment, waaronder decoratieve, transparante, akoestische en verduisterende (over)gordijnen.

Voordelen van overgordijnen

 • Overgordijnen hebben een isolerende werking, waardoor een dikke laag textiel voor uw venster de kou buiten houdt en de warmte beter binnen.
 • Een ander voordeel komt tot uiting op het gebied van akoestiek. Overgordijnen die in plooien hangen wanneer ze gesloten zijn, breken geluidsgolven en dempen storend lawaai van buitenaf.
 • Daarnaast zorgen ze ervoor dat geluiden binnenshuis prettiger klinken, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en gezelligheid.
Plisségordijnen op maat
Gordijnen op maat overgordijnen

ZONWERING BINNEN ALS RAAMDECORATIE

Binnenzonwering verwijst naar zonwering die binnen in een huis wordt geplaatst om de warmte van zonlicht tegen te houden, wat resulteert in verhoogd comfort en verminderd energieverlies. Er bestaan diverse mogelijkheden voor binnenzonwering, variërend van zonwerende raambekleding tot kleefbare alternatieven zoals Squid. 

Zonwerende raamdecoratie

 • Lichtdoorlatende vouwgordijnen
 • Lichtdoorlatende paneelgordijnen
 • Lichtdoorlatend rolgordijnen

Squid: Het alternatief voor raamfolie.

Squid is een raambekleding die een hoogwaardig alternatief biedt voor plak- of raamfolie.

 • Deze zelfklevende en transparante oplossing combineert de warme en zachte uitstraling van stof met de stevigheid van een polyester garen.
 • 100% Belgisch, ontwikkeld en geweven door Lampe Textiles in Tielt.
Squid blinds op maat

Onze klanten vertellen

ONS PROCES

Wat is onze werkwijze?

Neem contact op

Neem contact op via onze website of bel ons op.

Plaatsbezoek & showroom aan huis

Kies voor een showroom aan huis om samen jouw project te bespreken.

Opmaak offerte & bespreking

Op basis van jouw wensen maken we een offerte op.

Acceptatie &
planning

Na goedkeuring zorgen we voor een planning.

Uitvoering

Het is zover. We gaan aan de slag en we gaan voor het beste resultaat!

Ruim assortiment

Bij Deco Creations kan u een ruim assortiment van raamdecoratie terugvinden. Van rolgordijnen, vouwgordijnen en overgordijnen tot zelfs paneelgordijnen. Om de kwaliteit te blijven garanderen werken wij samen met enkele betrouwbare partners zoals Kobe, Louverdrape en INSIDE Blinds. U kan ook kiezen tussen een ruim aanbod van stalen.

Correcte opmeting bij uw thuis

Bij Deco Creations kan u rekenen op een zeer accurate opmeting om een vlotte plaatsen te garanderen.

Volledig op maat

Wij komen ter plaatse voor opmetingen en het correct plaatsen van uw gordijnen. Zo bent u zeker dat de afmetingen tot op de millimeter correct zijn en het geheel nauwkeurig kan worden afgewerkt. Wij doen het werk, zo hoeft u niets te doen. 

Verzorgde plaatsing

Ons team staat garant voor een kwalitatieve en vlotte plaatsing . 

Onze garanties

Op zoek naar de mooiste stoffen voor jouw interieur? Inspiratie nodig bij de keuze van je gordijnen?

Klik hier voor een inspiratiepakket raamdecoratie van Inside Blinds met gratis stalen en gratis bij jou thuis gestuurd!

VOOR UW RAAMDECORATIE OP MAAT

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
WE HELPEN JE GRAAG VERDER!