Deco Creations: Waarvoor staan we?

Totaalpakket

Wil u uw woning laten verven, behangen of voorzien van nieuwe raamdecoratie? En kiest u daarbij liefst voor één centrale partner, die ook een totaalpakket van alle werken kan verzorgen? Dan bent u aan het goede adres bij Deco Creations, sinds 2016 een vaste waarde in de ruime regio rond Herent. “Kwaliteitsvol werk, uitgevoerd door een klein team van betrouwbare en bekwame vakmannen, daar staan we voor”, aldus zaakvoerder Joris Peys.

7 jaar geleden & ervaring bij de bron

Zeven jaar geleden richtte Joris Peys Deco Creations op, een zaak gespecialiseerd in schilder- en behangwerken, raamdecoratie en andere decoratiewerken zoals het plaatsen van laminaatvloeren en sierlijsten. “Ik werkte voordien zeventien jaar voor een verffabrikant”, zegt Joris. “Daar leerde ik alles over kwalitatieve verven en ook over de technische kant van de zaak. Ik had mijn ervaring dus mee toen ik als zelfstandig schilder aan de slag ging.”

Meewerkende zaakvoerder

Intussen werkt Deco Creations met een team van drie ervaren vakmensen, inclusief zaakvoerder Joris. “Bij alle werken ben ik zelf aanwezig, wat de betrokkenheid met de klant vergroot. Sowieso zijn klanten bij ons geen nummer. Ik ga altijd eerst ter plaatse en luister goed naar alle wensen. Ik begeleid de mensen ook bij hun keuze van kleuren en materialen. Willen ze tijdens de werken toch nog iets aanpassen, dan anticiperen we onmiddellijk. De tevredenheid van de klant is sowieso onze prioriteit.”

Showroom aan huis

Een fysieke toonzaal heeft Deco Creations niet. Voor Joris zijn de huizen van de klanten de showrooms.  “Ik ga ter plaatse met koffers vol stalen – zowel verf, behangpapier als gordijnen – en die zijn enorm uitgebreid. Het grote voordeel is dat de klanten zo makkelijk kunnen zien wat in hun woning past en wat niet. Dat zie je in een winkel niet.”

Kwaliteitsproducten & merken

Deco Creations levert secuur werk met kwaliteitsvolle materialen. “We werken met de beste merken – Sikkens, Inside Blinds, Louverdrape,  … – en kunnen zowel kleine als totaalprojecten aan. Zo voeren we naast binnen- en buitenschilderwerken ook spuitwerken uit. Vooral in nieuwbouwprojecten is verfspuiten ideaal, omdat het sneller en voordeliger is. Een nieuwe laminaatvloer? Sierlijsten? Nieuwe rol- of vouwgordijnen? Lamellen in hout of aluminium, verticaal of horizontaal? Bij Deco Creations kan het allemaal!”

Neem vrijblijvend contact op met Joris Peys op 0472 77 23 80 of info@decocreations.be.

Deco CreationsSint-Michielsstraat 27, Veltem-Beisem 

Deel dit bericht

Deze artikels interesseren je misschien ook...