Deco Creations

wij hebben voor elk interieur de juiste kleur, en nog zoveel meer...

Vraag een offerte aan

uw specialist in Airless verfspuiten

in de regio Herent-Leuven-Kortenberg - Kampenhout - Haacht - Bertem

Airless verfspuiten

Plafonds en muren schilderen op een snelle en voordelige manier kan door het airless spuiten van de verf. Op deze manier kan er aanzienlijk sneller gewerkt worden. Dit wordt vooral duidelijk zichtbaar wanneer er grotere oppervlakten moeten geschilderd worden.

Zeker voor het schilderen van nieuwbouwwoningen is dit dus een populaire en voordelige manier van schilderen. Een woning volledig schilderen in 1 dag is immers mogelijk.

Naast de snelheid van werken biedt het spuiten van verf nog een aantal andere voordelen. Doordat de verf onder een gelijkmatige druk wordt aangebracht krijg je een een mooi en aanzetvrij eindresultaat (geen strepen of banen). Daarnaast is de verf ook sneller droog omdat ze bij het gebruik van een airless verfspuitmachine wordt verneveld.

Doordat het spuiten van de verf minder arbeidsintensief is en doordat er sneller gewerkt kan worden liggen de prijzen lager dan wanneer de verf met de rol aangebracht moet worden. Benieuwd naar de kosten van verfspuiten bij u thuis? Vraag nu een vrijblijvende offerte op!

Airless verfspuiten

Benieuwd naar de kosten van verfspuiten bij u thuis?
Vraag nu eenvrijblijvende offerte op!

0472 77 23 80