• Deco-Creations

Uw interieur vormgeven met laminaat of gordijnen

Laminaat of gordijnen als raamdecoratie Uw interieur inrichten is meer dan kiezen welke kleur u uw muren en plafonds wilt schilderen. Een interieur vormgeven vergt enkele belangrijke stappen waaronder de keuze van de juiste raamdecoratie en het leggen van de juiste vloer.


De juiste raamdecoratie: gordijnen voor uw interieur

De juiste kleuren kiezen voor uw interieur is belangrijk voor de uitstraling ervan, maar ook uw raamdecoratie speelt hierin een grote rol. Raamdecoratie, of het nu gaat om gordijnen of lamellen bepalen de lichtinval in uw woning en dus rechtstreeks ook de sfeer van uw interieur. Naast het bepalen van lichtinval regelt raamdecoratie ook het wooncomfort van uw woning door middel van warmtewering en waarborgt het uw privacy. Tegelijk wilt u natuurlijk niet alleen dat uw raamdecoratie praktisch is, maar dat het ook past in de stijl van uw interieur en voldoet aan uw persoonlijke smaak.

Het juiste type vloer: laminaat

Een vloer kan heel wat te verduren krijgen. Dagdagelijks zijn ze de ondergrond waarop we stappen, morsen en misschien wel eens iets laten vallen. Afhankelijk van hoe intensief een vloer gebruikt zal worden, kiest u dus best een vloer die niet alleen mooi maar ook praktisch is. Met tegels, houten vloeren of laminaat zijn er meer dan genoeg mogelijkheden op de markt. Vooral deze laatste is erg populair geworden de laatste jaren. Niet onlogisch, want laminaat is vochtbestendiger dan bijvoorbeeld hout terwijl het een gelijkaardige uitstraling geeft. Laminaat wordt makkelijk geplaatst, heeft veel variaties én het is makkelijk in onderhoud. Wat wilt u nog meer? Deco Creations voert interieurwerken uit, waar het leggen van laminaat onderdeel van uit maakt.

Reken op Deco Creations in Herent

Heeft u interieurwerken gepland? Deco Creations is een specialist in interieurwerken en helpt u graag met het ophangen van gordijnen en het leggen van laminaat. Naast het uitvoeren van de werken staan ze u ook graag bij met professioneel advies.


Hulp nodig met het vormgeven van uw interieur? Reken op Deco Creations voor uw raamdecoratie en laminaatvloer in regio Leuven, Kortenberg, Kampenhout, Haacht, Bertem, Herent en Veltem-Beisem.

16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven