Decoratiewerken

Aangezien Deco Creations gevestigd is in Herent zijn wij de ideale partij voor het plaatsen van laminaatvloeren en decoratieve elementen in de ruime regio van Leuven. Zo hebben wij verschillende klanten in Kortenberg, Kampenhout, Haacht, Bertem en Veltem-Beisem. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden!

Plaatsen Laminaatvloeren

Kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijke pijler bij Deco Creations. Wij werken dan ook alleen met de beste kwalitatieve producten waardoor u er zeker van kan zijn dat de geplaatste laminaat een lange levensduur heeft.

Op Maat

Wij komen alles opmeten en bespreken graag de mogelijkheden. Zo bent u zeker dat de afmetingen correct zijn en het geheel nauwkeurig kan worden afgewerkt. Wij doen het werk, zo hoeft u niets te doen.

Vakman

Wij zorgen voor de juiste vakman ter plaatse met de nodige vakkennis en werkervaring. Zo bent u zeker van een professionele aanpak en een piekfijn resultaat.

Decoratiewerken herent zolder

Plaatsen Van Design Elements

Afwerking

Een nieuw geschilderde of behangen kamer kan ook altijd afgewerkt worden met enkele decoratieve elementen. Ook daar helpen wij u graag bij. Contacteer ons zeker voor de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij ook een gecertificeerd installateur van Noël & Marquet

Sierlijsten

De dag van vandaag zijn sierlijsten terug van weg geweest. De ruimte krijgt dankzij een sierlijst een hoge afwerkingsgraad en straalt luxe en klasse uit. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van deze elementen kunnen wij het juiste advies bieden.

Volledig Op Maat

Wij komen de ruimte opmeten en bespreken de mogelijkheden. Zo bent u er zeker van dat de afmetingen tot op de millimeter correct zijn en het geheel nauwkeurig kan worden afgewerkt. Wij doen het werk, zo hoeft u niets te doen.

Decoratiewerken Herent

DECORATIEWERKEN OP MAAT

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
WE HELPEN JE GRAAG VERDER!